Wat ging minder goed

Communicatie met klanten: Deze week kreeg ik reclamaties van een klant waarvoor we meerdere websites opzetten. Deze websites vulden we met lorem ipsum tekst en beeldmateriaal van hun oude sites, productvoorbeelden en foto’s van facebook. Ze kwamen langs om te bespreken dat de foto’s wel echt “bagger” waren, waar we op antwoordden dat dit nog maar dummy content was en ze nadien zelf nog alles kunnen aanpassen of ons beeldmateriaal konden doorsturen. Wat blijkt: eigenlijk hebben ze zelf nog geen beeldmateriaal en weten ze op dit moment nog niet helemaal wat er exact op moet komen..

Begin deze week was de persoon waarmee ik samenwerk voor het opzetten van de websites op vakantie. Ik moest dus grotendeels alles alleen doen en als ik vragen had moest ik deze even uitstellen. Simpele dingen googlede ik snel maar meer complexe dingen moest ik dus even uitstellen.

 

Wat ging goed

De sfeer, het eten, de leuke collega’s, de zon en voor een keertje zat het openbaar vervoer eens mee. Oh nee wacht, het was staking, juist ja, nee het vervoer zat niet mee op dinsdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *