Maandag, de dag waarop we normaal niet werken, gingen we met het team naar VENUEZ. Een horeca/hospitality beurs om te gaan netwerken voor de Gin Tonic Shop en Barmateriaal.

Dinsdag kregen we dan een verlofdag om wat bij te slapen.

Vanaf woensdag werkte ik verder aan de BUSS SPIRITS en The Functional Barn mockups. Ontwierp ik een logo voor The Functional Barn  en werkte ik hun website uit.

Screen shot 2015-04-07 at 11.18.00 AM

The Functional Barn, een website voor een fitness ruimte stelde ik op in een gekocht WordPress theme. Nadien herschreef ik de CSS om alles juist te zetten en voegde ik enkele plugins toe om de site te optimaliseren (bvb uitgebreid contactform met herschreven code, metatags toevoeging ter SEO optimalisatie).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *