Wat ging er minder goed

Op het eind van deze week werd beslist de beurs uit te stellen, als we nu zouden beginnen aan het coderen en designen van de website zou deze niet op tijd klaar zijn om standhouders te overtuigen en standplaatsen te verkopen binnen de deadline.

Ook kregen we de opdracht een blog/website te ontwerpen voor Umesh Vangavere (de man achter Haldis). We mogen echter geen link liggen met de figuur Haldis. Daarom was het voor mij vrij moeilijk aan een mockup te beginnen aangezien ik de persoon zelf niet ken.

Ik moest me nu dus focussen op 2 heel nieuw projecten (popthisshop en Umesh), twee projecten waar ik nog niets van wist. Dit was natuurlijk even terug zoeken naar wat er juist verwacht wordt en hoe ik het juist moet uitvoeren.

 

Wat ging er goed

Het design van de Spiritbeurs werd niet aan de kant geschoven maar kon ik gebruiken voor het volgende project:

Screen shot 2015-03-24 at 5.55.51 PM Screen shot 2015-03-24 at 5.56.01 PM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *