In het vorige blogbericht vertelde ik in grote lijnen wat ik deze week deed bij JEM Productions. In dit bericht probeer ik een zelfevaluatie te schrijven.

 

Wat ging goed?

Op school leerde we enkel het Drupal CMS systeem. Als voorbereiding op mijn stage maakte ik deze blog in WordPress om dat een beetje gewoon te worden. Het nieuwe systeem Magento is qua manier van werken gelijkaardig dus de eerste kennismaking hiermee liep vrij vlot.

Deze eerste week werd ik er meteen “ingesmeten”. Logo’s ontwerpen, wireframes uittekenen, mockups. Voor feedback hoef ik mij maar om te draaien en rechtstreeks te bespreken met collega’s. Er is veel direct contact en er mag wel eens gelachen worden. We zijn er nog steeds niet uit of gingers nu souls hebben of niet. En de KETNET radio heeft zo’n slechte muziek nog niet. 😉

Maw: de sfeer op werk is aangenaam. Je kan en mag je gedacht zeggen en ieder zijn mening wordt gehoord. Elke middag gaat iemand naar de Delhaize om de hoek om een middagmaal te voorzien. Bokes, een slaatje; soep, in elk geval een tof extraatje.

IMG_20150304_131334~2

Waar had ik moeilijkheden mee.

Het openbaar vervoer.. De ene bus komt niet opdagen, de andere is te laat of staat in panne.

Timemanagement. Ik werk mee aan verschillende, gelijklopende projecten. Het is dus nog even zoeken naar het inplannen van welke taken op welk moment en hoeveel tijd ik moet rekenen voor de verschillende deeltaken.

 

Tijdsregistratie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *